Κούγιας: Ο Μάριος Αθανασίου θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την εξέλιξη της δίκης και την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος ήταν ένας από τους ηθοποιούς που υπέγραψαν την επιστολή σε βάρος του.

“Δεν με εξέπληξε καθόλου η πρόταση του κυρίου εισαγγελέα. Οι εισαγγελείς προτείνουν, δεν αποφασίζουν αυτοί. Δεν έχει καμία διαφορά η πρότασή του από την πρόταση που κάνει ένας δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας είναι ερωτευμένος με την κατηγορία. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να προτείνει αθωωτική πρόταση. Εκτιμώ βεβαίως τις εισαγγελικές προτάσεις, αλλά είμαι ερωτευμένος με τις αποφάσεις των δικαστηρίων” ανέφερε.

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης περίμενε την πρόταση αυτή του εισαγγελέα. Λόγω της παθολογικής μου αγάπης για το ποδόσφαιρο, έχω αποκοπεί τελείως από το θέαμα. Μόνο μέσω της δουλειάς μου έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τους ηθοποιούς. Καμιά φορά πάω και στα μπουζούκια που μου αρέσουν οι τραγουδιστές” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε και για τον Μάριο Αθανασίου και είπε χαρακτηριστικά: “Ο Μάριος Αθανασίου είναι εν δυνάμει αντίδικός μου, γιατί τόλμησε να πει ότι ο Κούγιας μόνο ενόχους υπερασπίζεται. Ίσως, όπως εγώ δεν πηγαίνω στο θέατρο και δεν τον γνωρίζω, ίσως να μην γνωρίζει ότι στις υποθέσεις Τοπαλούδη, Άλκη, Γαρυφαλλιάς υποστηρίζω την κατηγορία. Άρα λοιπόν επειδή ο κύριος αυτός τόλμησε να πει ότι εγώ υπερασπίζομαι μόνο ενόχους, θα καταλάβει το λάθος του στο δικαστήριο. Εκεί θα τον γνωρίσω κι εγώ και αυτός θα γνωρίσει την πραγματική μου προσωπικότητα. Αν και είμαι βέβαιος ότι μέχρι τότε θα έχει ψάξει και θα την έχει μάθει”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.