Κούγιας: Νέα «πυρά» σε Καρακούκη και Καλόγρηα – «Επινόησαν ασφυκτικό θάνατο»

Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA απάντησε στα όσα είπε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Νέο επεισόδιο Χρηστίδου – Κούγια: «Αναγκάζομαι να βγω στην εκπομπή σας γιατί έχετε γίνει δικαστήρια»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι τα στοιχεία κατασκευάστηκαν από κάποιους ιατροδικαστές.

«Η κα Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κα Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή που δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο» υποστήριξε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε:

«Θα αφήσω να γίνει δικαστήριο για μια αθώα; Πέντε ιατροδικαστές και δύο παθολογοανατόμοι δεν βρήκαν κανένα εύρημα και λένε ότι πέθαναν από παθολογικά αίτια. Δεν μπορείς με γνωμοδοτήσεις να ανατρέψεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, νεκροτομές και πραγματογνωμοσύνες. Πρέπει να είσαι ένας άνθρωπος που είτε δεν γνωρίζει τη δουλειά του ή εξοφλεί λογαριασμούς».

«Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο γι’ αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», είπε ακόμη ο κ. Κούγιας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ