Κούγιας για τροχαίο Μονογυιού: Πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα – “Τι είναι αυτή η έκρηξη;”

Στις έρευνες που θα κάνει το δικηγορικό του γραφείο σχετικά με το σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο LIVENEWS, τόνισε ότι η οικογένεια του θύματος θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Υπάρχουν προβληματισμοί. Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας καταπληκτικός οδηγός και δεν ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Ανεξάρτητα από όσα ακούγονται, το αυτοκίνητο αυτό είναι από το ασφαλέστερα αυτοκίνητα του κόσμου. Εκείνο που γεννά πολλούς προβληματισμούς είναι τι συνέβη σε μία ώρα που δεν είναι αργά ή ξημερώματα που μπορεί κάποιος να έχει ελεύθερο δρόμο» ανέφερε αρχικά ο κ. Κούγιας.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Το ενδεχόμενο να φταίει άλλο όχημα. Το ενδεχόμενο κάποιος πεζός να έχει πεταχτεί στον δρόμο. Ακόμα και το ενδεχόμενο της έκρηξης. Υπάρχει μία έκρηξη. Τι είναι αυτή η έκρηξη;» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Θα πρέπει να διερευνηθεί αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο με άλλο οδηγό στη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και την πιθανότητα να είχε κάποια βλάβη το όχημα. Περιμένω με αγωνία τι θα πει η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, γιατί μπορεί να προέκυψε κάτι. Να μην μπορούσε ο Τζώρτζης να φρενάρει ή να στρίψει» κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ