Κούγιας για Δασκαλάκη: Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό

«Θα έχει ενδιαφέρον η δίκη σήμερα» είπε ο Αλέξης Κούγιας λίγο μετά την άφιξή του στο δικαστήριο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον Αλέξη Κούγια συνεχίζεται σήμερα η δίκη

«Θα απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας. Είναι μια διαδικασία υποχρεωτική από τη στιγμή που δήλωσε ότι υποστηρίζει την κατηγορία. Θα περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον η δίκη σήμερα. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορουμένους. Δεν μιλάω για την κατηγορία αλλά για τη δικονομική συμπεριφορά. Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν ο ισχυρισμός του Μάνου Δασκαλάκη για απιστία της Πισπιρίγκου είναι πραγματικός τότε καταρρέει το κίνητρο που καταλογίζει το βούλευμα στην κατηγορουμένη.

«Τι είμαι lifestyle εκπομπή να αρχίσω να μιλάω; Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει, καταρρέει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ανέφερε ακόμη «θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα, κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων διατυπώνονται κατηγορίες.

Εδώ ανατράπηκαν τα πράγματα και στις τρεις υποθέσεις των παιδιών και ενώ οι επιστήμονες μιλούσαν για φυσιολογικό θάνατο, ένα ολόκληρο σύστημα παρουσιαστών, δημοσιογράφων και κάποιων τυχάρπαστων, οι άνθρωποι αυτοί χωρίς σύστημα αξιών εμφανίζονται χωρίς να γνωρίζουν τη δικογραφία να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Αυτό που συμβαίνει χρόνια στην Ελλάδα σε εκατοντάδες υποθέσεις ανθρωποκτονιών, μέσα από την τηλεόραση να καταργούνται διαδικασίες. Έγιναν πράγματα τρομακτικά, είναι κατηγορούμενη γιατί κάποιοι έλεγαν δεν είναι δυνατόν να έχουν πεθάνει τρία παιδιά, ενώ είχαν τρομακτικά προβλήματα υγείας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ