Κούγιας: Απέρριψαν την αποφυλάκιση επειδή είναι φτωχή

Κούγιας: Απέρριψαν την αποφυλάκιση επειδή πλέον είναι φτωχή

Για την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο μίλησε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real Fm 97,8.

«Πρόκειται για μια τραγωδία. Αυτή είναι πλέον ένα ναυάγιο της ζωής. Και σε ναυάγιο της ζωής θα εξελιχθεί και το παιδί της έτσι όπως πάνε τα πράγματα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν γίνονταν αυτά κατά το κατηγορητήριο, η κ. Τσοχατζοπούλου δεν γνώριζε καν τον κ. Τσοχατζόπουλο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κατηγορητήριο που να αφορά τη γυναίκα του λαθρέμπορου καυσίμων, τη γυναίκα του εμπόρου ναρκωτικών, τη γυναίκα του οποιουδήποτε, να κατηγορείται. Η μοναδική γυναίκα και η μοναδική κόρη που κατηγορήθηκαν είναι του Τσοχατζόπουλου».

«Το δικαστήριο δέχτηκε ότι η κ. Τσοχατζοπούλου πάσχει ψυχικά. Δέχθηκε ότι ο χώρος στον οποίο νοσηλεύεται δεν είναι ο καταλληλότερος για να θεραπευθεί. Δέχθηκε ότι το παιδί της πάσχει παιδοψυχιατρικά λόγω της απουσίας του πατέρα και της μητέρας, δέχθηκε ότι η εξέλιξη της προσωπικότητας της δεν είναι η ιδανική για να μεγαλώσει ένα παιδί. Είπε όμως ότι παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε την κ. Τσοχατζοπούλου, γιατί σίγουρα είναι φτωχή πια, δεν έχει δουλειά και άρα, θα ξανακάνει νομιμοποίηση χρημάτων».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

‘Αφησε γράμμα,ξεκλείδωσε και έφυγε από το Δρομοκαϊτειο – BINTEO

Η Βίκυ Σταμάτη είχε καταγγείλει επίθεση από φρουρό – ΒΙΝΤΕΟ

“Φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό της”, λέει ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ