Κοτανίδου: Έκκληση για ακόμα λίγη υπομονή – Το “παραθυράκι” για το… Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση προς όλους τους πολίτες να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή, για να “κάνουμε Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες μας”, έκανε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και επικεφαλής της Επιστημονικής Επιτροπής για τον σχεδιασμό νέων κλινών ΜΕΘ στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, Αναστασία Κοτανίδου.

“Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας. Κάντε ακόμα λίγο υπομονή, κρατηθείτε στα σπίτια σας, μήπως και καταφέρουμε και ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο. Όλοι είμαστε κουρασμένοι. Δεν αντέχουμε παραπάνω lockdown, ούτε να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα όπλο το οποίο θα μας βγάλει στο φως του ηλίου πολύ γρήγορα και ελπίζουμε ότι φέτος θα μπορούμε να κάνουμε ένα Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες μας, στα σπίτια μας, όπως ξέρουν όλοι οι Έλληνες να κάνουν Πάσχα» ανέφερε η Αναστασία Κοτανίδου.

Η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ τόνισε πως “το ΕΣΥ κατάφερε να αντεπεξέλθει και στηρίξει όλους τους ασθενείς παρά τις τεράστιες πιέσεις που είχε το σύστημα από την αρχή της πανδημίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ