Κώστας Καζάκος: Δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

Μία τελευταία μεγαλειώδη πράξη έκανε ο Κώστας Καζάκος, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών.

Ο Κώστας Καζάκος δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους, όπως ενημερώνει το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση.

“Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους”, επισημαίνει το ΚΚΕ.

Ενημερώνει, επίσης, ότι η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ “καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00”.

Ο Κώστας Καζάκος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ