Κώστας Γιαννόπουλος: Κάναμε αναφορά στην Εισαγγελέα να γίνει έρευνα για το πώς ζούσε η 10χρονη Μαρκέλλα

Στα χνάρια της γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. καθώς μετά την ταυτοποίησή της έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της. Οι πληροφορίες για τη γυναίκα προήλθαν κυρίως από τις καταθέσεις της μητέρας και του πατριού της 10χρονης και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από το κοριτσάκι.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση είπε: “Το πρώτο πράγμα που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από κάποιο οικογενειακό περιβάλλον είναι ότι κάναμε αναφορά στην Εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να γίνει έρευνα για την κατάσταση που ζούσε το παιδί και για το μέλλον του”.

“Αυτό γίνεται σε πολλές περιπτώσεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται όταν υπάρχουν και οι πληροφορίες και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία οδηγεί σε κάποιες καταστάσεις που εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε. Το ζητούμενο για κάθε παιδί είναι να μπει σε μία φροντίδα και μία θαλπωρή”, πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ