Κώστας Ευριπιώτης: Οι θλιμμένες γιορτές για την οικογένεια του – Τι είπε η σύζυγός του

Τα πρώτα Χριστούγεννα για την οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη χωρίς εκείνον ήταν βουβά και θλιμμένα.

Στις 30 Μαΐου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός, έπειτα από πολύμηνη μάχη με έναν όγκο στο κεφάλι.

«Η έλλειψη του Κώστα είναι πάντα παρούσα. Το γέλιο του το τρανταχτό, που δεν υπάρχει πια. Και η σιωπή του εκκωφαντική» δήλωσε στην ESPRESSO η σύζυγός του, η Βάλια.

«Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, οι αγαπημένες γιορτές των παιδιών. Οι αγαπημένες γιορτές του Κώστα. Η απουσία του, ακόμα πιο έντονη αυτές τις μέρες. Οι μνήμες, έντονες. Πάντα περνούσαμε μαζί αυτές τις μέρες. Τις χαιρόταν σαν παιδί. Τα παιδιά μας θυμούνται που τα έπαιρνε πρωί πρωί και τα συνόδευε για τα κάλαντα. Με χαρά μικρού παιδιού και αυτός. “Φέτος δεν θα δούμε τη στολισμένη Αθήνα με τον μπαμπά” μου λένε τα παιδιά. Η έλλειψη του Κώστα είναι πάντα παρούσα. Το γέλιο του το τρανταχτό, που δεν υπάρχει πια. Και η σιωπή του… εκκωφαντική. Φέτος, τα παιδιά ανατρέχουν σε παλιότερες μνήμες. “Θυμάσαι εκείνα τα Χριστούγεννα με τον μπαμπά; Θυμάσαι εκείνη την Πρωτοχρονιά με τον μπαμπά;”. Κάθε μέρα, η έλλειψή του είναι και πιο έντονη. Όπως και να έχει, οι δικοί μας άνθρωποι που ήταν στη ζωή μας είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Δεν φεύγουν ποτέ», είπε συγκινημένη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.