Κως: Πληροφορίες για βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν από τη δολοφονία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο βίντεο που δείχνει την άτυχη 27χρονη και τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, να βγαίνουν από το σπίτι πριν από το έγκλημα. Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου.

Οι πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν πως επισήμως δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη τέτοιου βίντεο, ωστόσο οι αστυνομικοί πράγματι εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου, βασικού υπόπτου, αλλά πιθανότατα σε εξωτερικό χώρο, πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Κως: Τα κενά στο παζλ της δολοφονίας της 27χρονης

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος για το ποιος κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της άτυχης Πολωνής.

Όπως προκύπτει από ασφαλείς πληροφορίες η 27χρονη δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν από τον θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή άλλα τραύματα. Ακόμη, θολό παραμένει το σημείο εάν έπεσε θύμα βιασμού. Σημειώνεται ότι, η 27χρονη, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα πέθανε από ασφυξία, χωρίς ωστόσο να έχει απαντηθεί το πώς προκλήθηκε αυτή.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρόκειται να «δείξει» τον δολοφόνο είναι η εξέταση DNA στα νύχια της σορού της 27χρονης αλλά και το κινητό τηλέφωνο της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η γυναίκα να πάλεψε με τον δράστη και γι’ αυτό να υπάρχει γενετικό υλικό του στα νύχια της.

Όπως μετέδωσε χθες ο Alpha στο σπίτι του 32χρονου έχει βρεθεί ένα λευκό γυναικείο μπλουζάκι λερωμένο πιθανότατα με αίμα. Γι’ αυτό οι αστυνομικοί ερευνούν εάν είναι το ίδιο που φορούσε η 27χρονη το βράδυ της εξαφάνισής της. Τα υπόλοιπα ρούχα της γυναίκας δεν έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με το Mega, η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε με την ασημί τσάντα που είχε μαζί της χωρίς τα ρούχα της, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Χθες, ο γνωστός ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS επισήμανε πως τα αποτελέσματα του DNA θα είναι κομβικά για την υπόθεση και πως είναι πολύ «δύσκολο η μεταφορά του πτώματος της Αναστάζια να έχει γίνει μόνο από ένα άτομο». Τα αποτελέσματα του DNA αναμένεται να «δείξουν» τον δολοφόνο.

«Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν το αποτελέσματα του DNA για να δούμε ποια είναι τα άτομα, πόσα και τι ακριβώς συνέβη. Θα έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της υπόθεσης. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη. Κατά τα άλλα η συσκευασία του πτώματος και η τοποθέτηση σε αυτό το σημείο είναι αντιφατική γιατί είναι πιο μελετημένη σαν πράξη (σ.σ η κάλυψη του σώματος σε αντιστοιχία με την τοποθεσία κοντά στο σπίτι του 32χρονου). Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση, είναι πως είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει από ένα άτομο η μεταφορά», υπογράμμισε ο γνωστός ιατροδικαστής.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ