Κορυδαλλός: Αλληλομαχαιρώθηκαν 18χρονος με τον πατριό του – Οι συχνοί καβγάδες και το άγριο επεισόδιο

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/10) στον Κορυδαλλό. Ένας 18χρονος συνεπλάκη με τον πατριό του και μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να χρειαστεί να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 47χρονος έχει παντρευτεί την μητέρα του 18χρονου, αλλά βρίσκονται σε διάσταση το τελευταίο διάστημα αφού έχουν διαμάχες για οικονομικά ζητήματα. Ο 47χρονος φέρεται να ζητούσε συνέχεια χρήματα από την εν διαστάσει σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με αποτέλεσμα οι καβγάδες μεταξύ τους να είναι συχνοί.

Χθες, έγινε ακόμη ένας καβγάς όταν ο πατριός πήγε στο σπίτι τους. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τον 47χρονο να αρπάζει ένα μαχαίρι και να απειλεί τον 18χρονο, ο οποίος κατάφερε να του το αποσπάσει. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, όμως, τραυματίστηκαν και οι δύο από το μαχαίρι. Ο 18χρονος και ο πατριός του νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ