Κορονοπάρτι στην Αττική: Πώς και πού στήνονται – Δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ και ακριβοπληρωμένοι dj’s

Δεκάδες είναι τα παράνομα πάρτι που στήνονται καθημερινά στην Αττική, χωρίς μάσκες και με τις αποστάσεις ανύπαρκτες. Τα πάρτι στήνονται μέσα σε λίγες ώρες μέσω social media και οι καλεσμένοι γνωρίζουν το που και το πότε θα συναντηθούν.

Για τα κρυφά ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται, τα καλέσματα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και λέξεις «κλειδιά», ούτως ώστε να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να αφήνουν υπόνοιες ότι διοργανώνεται κάποιο πάρτι. Πολλά από τα οποία ξεκινούν με το φως του ήλιου και κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα ξέφρενα πάρτι διοργανώνονται σε σπίτια, βίλες, AirBnb, ξενοδοχεία και τα έχουν όλα. Δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ και ακριβοπληρωμένους dj’s. Οι προσκεκλημένοι σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 100 άτομα ενώ στο πάρτι δουλεύει επαγγελματίας μπάρμαν αλλά και πορτιέρης σε ρόλο τσιλιαδόρου προκειμένου αν καταφθάσει η αστυνομία να ενημερώσει εγκαίρως τους διοργανωτές. Όσο για την ταρίφα- είσοδο πληρώνεται με ειδικό τρόπο.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.