Ένα ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό παρέλαβε το ΕΚΑΒ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το πρωί της Παρασκευής.
Πρόκειται για γυναίκα η οποία έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 8 π.μ., με το πλοίο CRUISE OLYMPIA, προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα της Ιταλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr , η γυναίκα κάλεσε μόνη της το ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι είναι άρρωστη και πως θέλει να εξεταστεί.
Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, με τις ειδικές στολές και παρέλαβε την γυναίκα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αυτή την ώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο που είναι το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.
Πηγή πληροφοριών: thespro.gr
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 ώρες πριν
Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν συλλαμβάνουν τον κουμπάρο του Ανδρουλάκη πάει πολύ να μιλά το ΠΑΣΟΚ για Γκρούεζες
4 ώρες πριν
Το σύμπαν στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε 4 ζώδια – «Κρυφές ευκαιρίες αποκαλύπτονται, να είστε έτοιμοι»
ENIKOS NETWORK
H άσκηση που ισοδυναμεί με 10.000 βήματα την ημέρα και μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι