Κορονοϊός – Τσιόδρας: Το «ευχαριστώ» σε ασθενείς, γιατρούς και νοσοκόμους με τα μικρά τους ονόματα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Αγία Βαρβάρα» επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Σωτήρης Τσιόδρας, όπως αποκάλυψε στην καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την ενημέρωση περί του κορονοϊού ευχαρίστησε τόσο τους ασθενείς όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αναφέρθηκε ονομαστικά σ’ αυτούς και «σεμνό ΥΠΕάρχη κύριο Ροϊλό», που ήταν μαζί του.

«Θα ήθελα να δώσω ευχαριστίες ονομαστικά σε κάποιους από τους ασθενείς που επισκέφθηκα το πρωί στο “Αττικόν” και το “Αγία Βαρβάρβα”, παρουσία ενός σεμνού ΥΠΕάρχη, του κ. Ροϊλού», είπε ο κ. Τσιόδρας και πρόσθεσε: «Επισκέφθηκα τους εξής ασθενείς: τον Ιωσήφ, την Κωνσταντίνα, τον Δημήτρη, την Ελένη, τον Παναγιώτη, τη Μαρία, τον Αναστάση, την Αικατερίνη, τον κυρ-Νίκο, τη Γεωργία, τη Ρεγγίνα τη Βιολέτα και την Ελένη που είναι έγκυος. Γρήγορα περαστικά προς όλους».

Για να αναφερθεί στη συνέχεια στους υγειονομικούς, που τους χαρακτήρισε «ήρωες της πρώτης γραμμής», ενώ αναφέρθηκε σε αυτούς ονομαστικά. «Σε ένα ξεχείλισμα ευγνωμοσύνης σε όλους τους υγειονομικούς θέλω να μου επιτρέψετε να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς στους ήρωες της πρώτης γραμμής», είπε και πρόσθεσε: « Μεταξύ αυτών που είδα ή μίλησα σήμερα και περιποιούνται εκεί τους αρρώστους, την Νάντια, τον Παναγιώτη, την Ανθούλα, τον Ναπολέοντα, τη Στυλιανή στην Αγία Βαρβάρα, τον Δημήτρη, την Αναστασία, τον Χρήστο, τη Δήμητρα, τον Μάνο, τη Χριστίνα, τον Κώστα, τον Γιώργο, τη Βιβή, την Δρόσω, τον Θοδωρή, τον Νίκο, τον Περικλή από την Αλεξανδρούπολη, τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στον Παπανικολάου και όλους τους άλλους. Μας δίνουν όλοι τους κουράγιο να συνεχίσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ