Κορονοϊός-Τρίκαλα: Ο πρώτος αντιδήμαρχος που προσφέρει τον μισθό του

Την ευαισθησία του έδειξε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων και αρμόδιος για θέματα πολιτικής Προστασίας Γιώργος Ζιώγας, καθώς όπως δήλωσε προσφέρει τον μισθό του δύο μηνών στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη καθώς καθημερινά δείχνει την έντονη ευθύνη που έχει από η θέση του.

Είναι ο πρώτος αντιδήμαρχος που ακολούθησε αυτή την στάση μετά τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως βάση την ισχύουσα νομοθεσία η μισθοδοσία του καλύπτεται μόνο από τον Δήμο Τρικκαίων και όχι από την Αστυνομία.

Η δήλωσή του

Συνδημότες μου, αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε, νιώθω την ευθύνη απέναντι στην Τρικαλινή κοινωνία που μας εμπιστεύεται, πέραν του καθημερινού μας αγώνα για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας, να προχωρήσω για δυο μήνες στη διάθεση του 50% του μισθού μου ως Αντιδήμαρχος, στο Γ.Ν. Τρικάλων με ένα και μόνο σκοπό, να συμβάλω στον εξοπλισμό του Νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει πραγματικό αγώνα για να περιθάλψει τους συμπολίτες μας αλλά και να προστατευθεί από το κορονοϊό !

Καλή δύναμη Τρίκαλα,

Καλή δύναμη Ελλάδα !

Πηγή: tv10.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ