Κορονοϊός: Τι δήλωσε η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική

«Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο», δήλωσε στο Mega η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγο πριν την έναρξη χειρουργείου το περασμένο Σάββατο το νοσοκομείο “Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης. «Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετική και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι «είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο».

«Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και «πάγωσαν» τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν;», είπε ακόμη η αναισθησιολόγος και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν, ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει».

«Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δεν θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι. Είναι και προσωπικοί και υγείας», υποστήριξε καθιστώντας σαφές ότι «δεν είμαι κατά του εμβολίου». Καταλήγοντας, υποστήριξε ότι «ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θα αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ