Κορονοϊός: Τι απάντησαν Χαρδαλιάς και Μαγιορκίνης για τη διαδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

Ερωτήσεις σχετικά με τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, έξω από το Εφετείο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και εάν υπάρχουν φόβοι σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού, δέχτηκαν ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γκίκας Μαγιορκίνης κατά την ενημέρωση της Παρασκευής.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι “ναι με ανησύχησε η εικόνα” για να προσθέσει πως “έχω τοποθετηθεί για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αντιλαμβανόμενος την πρόθεση όλων όσων ήταν εκεί”.

“Σε κάθε περίπτωση όμως αισθάνομαι ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρή ή μεγάλη έξαρση. Κάθε μεγάλος ή μικρός συγχρωτισμός εγκυμονεί κινδύνους. Το λέμε από την πρώτη στιγμή. Άρα σε μία περίπτωση που μαζεύονται 20.000 άνθρωποι σε μία περιοχή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει συγκεκριμένα κρούσματα, τα οποία απευχόμαστε, αλλά είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε”, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε παρόμοια ερώτηση τοποθετήθηκε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, λέγοντας πως “απευχόμαστε το σενάριο της υπερμετάδοσης λόγω της συγκέντρωσης”, κάτι που όπως είπε, όμως, δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε και υπογράμμισε ότι “θα παρακολουθήσουμε στενά τα κρούσματα τις επόμενες ημέρες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ