Θήβα: Νεκρή 15χρονη που νοσηλευόταν με κορονοϊό – Διασωληνωμένη στον “Ευαγγελισμό” η μητέρα της

Θρήνος στη Θήβα. Μια 15χρονη, θετική στον κορονοϊό, κατέληξε σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η 15χρονη, με σοβαρό αδιάγνωστο υποκείμενο νόσημα, εισήχθη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο και βρέθηκε θετική στο τεστ κορονοϊού, στο οποίο υπεβλήθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε αργότερα μετά από ανακοπή, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η ανακοπή που υπέστη σχετίζεται με τον κορονοϊό, καθώς ο ιός αυτός μπορεί να προκαλέσει περικαρδίτιδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 15χρονη είχε εξαιρετικά υψηλές τιμές σακχάρου, και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί αδιάγνωστο σακχαρώδη διαβήτη.

Η μητέρας της, επίσης θετική στον κορονοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένη από χθες στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου μεταφέρθηκε.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα κορονοϊού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων». Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: ΑΠΕ/ evima.gr/ ΕΡΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ