Κορονοϊός: Τα νεότερα για την υγεία του Μητροπολίτη Κοσμά που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ από τις 2 Δεκεμβρίου

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Μητροπολίτης Κοσμάς που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδας agrinionews.gr, τις τελευταίες ημέρες ιερείς διαφόρων εκκλησιών της περιοχής ενημερώνουν τους πιστούς πως η κατάσταση της υγείας του 76χρονου Μητροπολίτη έχει βελτιωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο Μητροπολίτης Κοσμάς έχει αποσωληνωθεί, ενώ υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Ο κορεσμός σε οξυγόνο είναι επίσης σε καλύτερα επίπεδα. Ωστόσο, ιατρικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σταθερή και τονίζουν ότι δεν παύει να είναι κρίσιμη.

Ευαγγελισμός αντιεμβολιάστρια

Σημειώνεται πως ο Μητροπολίτης Κοσμάς νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από τις 2 Δεκεμβρίου.

Είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, έχοντας αρχικά ήπια συμπτώματα, γι’ αυτό και παρέμεινε σπίτι του.

Με την πάροδο των ημερών ωστόσο η κατάσταση του Μητροπολίτη, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος, επιδεινώθηκε. Παρουσίασε δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό. Ωστόσο, δεν ήθελε να νοσηλευθεί. Τελικά, εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Δεκεμβρίου και μια μέρα μετά διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ