Κορονοϊός-Σύρος: Κατέρρευσε λίγο μετά τον εμβολιασμό του

Ένας 60χρονος άνδρας στη Σύρο έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και κατέρρευσε λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το syrospress.gr, το οποίο επικοινώνησε με συγγενείς του άτυχου άνδρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 60χρονος έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού σε εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, το πρωί της Παρασκευής. Παρέμεινε σχεδόν όλο τον προβλεπόμενο χρόνο στο εμβολιαστικό κέντρο και έφυγε οδηγώντας τη μηχανή του, με κατεύθυνση το σπίτι του. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να φτιάξει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς, στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγός του και κάλεσε βοήθεια. Ασθενοφόρο μετέβη στην περιοχή, παρέλαβε τον 60χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό- ισχαιμικό. Το βράδυ της Παρασκευής έγινε αεροδιακομιδή του 60χρονου σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντινού του συγγενικού προσώπου, ο Π.Δ. , δεν έχει συνέλθει ακόμα. “Θα τα πούμε σε δεύτερο χρόνο παρακαλώ γιατί ο πατέρας μου δεν έχει συνέλθει ακόμα, έχουμε πέσει και πάνω στον covid κ εγώ είμαι μόνη μου μαζί του γιατί δεν μπορούσαμε να μείνουμε και οι δύο..”, είπε στο syrospress.gr. Άλλη πηγή του οικείου περιβάλλοντός του, ανέφερε πως σε 24 ώρες θα μπορούν με μεγαλύτερη σιγουριά να γνωρίζουν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. “Σε 24 ώρες θα ξέρουμε. Στην αρχή δεν κουνούσε τίποτα, στη συνέχεια λίγο το χέρι και μιλάει σπαστά…”, είπε.

“Ευτυχώς που δεν τον έπιασε στην οδήγηση αυτό. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε σε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό – ισχαιμικό κι όχι αιμορραγικό σύμφωνα με την αξονική που έγινε. Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους. Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα” , είναι τα λόγια κοντινού του προσώπου που δε δίστασε όπως είναι λογικό να συνδυάσει τα δύο γεγονότα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ