Κορονοϊός: Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου: Δεν κάπνιζε, ούτε είχε πρόβλημα υγείας – ΒΙΝΤΕΟ

Στον ΣΚΑΪ μίλησε η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, περιγράφοντας την τραγική κατάληξη:”Την Παρασκευή το βράδυ, ενώ μέχρι την Παρασκευή δούλευε ο γαμπρός μου, την Παρασκευή το βράδυ είχε ρίγος. Το Σάββατο έκανε έναν πυρετό 38, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες, έπαιξε με τη μικρή, και τον είδαμε στο μπαλκόνι να κάθεται με την κόρη του να παίζει. Το βράδυ ξανανέβασε πυρετό 38,5. Κάνανε πάλι κομπρέσες. Την Κυριακή πήραν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που λέει “πρέπει να καθίσετε σπίτι σας για τρεις μέρες και θα δούμε μετά”. Ενώ κάθονται σπίτι τους… Εκεί στον ΕΟΔΥ πρέπει να είναι ανεύθυνοι άνθρωποι γιατί δεν γίνεται να λένε αυτό το πράγμα. Όταν τους πήρε τηλέφωνο και ενημερώνει η κόρη μου αν είναι κάτι σοβαρό να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι είναι ένα μωρό 1,5 έτους. Στο νοσοκομείο εγώ τον πήγα. Πήραμε τη Δευτέρα και γιατρό τηλέφωνο και μας είπε ότι μπορεί να είναι μια ίωση και τους έδωσε μια αντιβίωση. Τηλεφωνικώς όλο αυτό. Φταίει και το κράτος γιατί μας άφησε αβοήθητους. Κανένας γιατρός δεν μας δεχόταν, ούτε ιδιωτικός ούτε στο κέντρο υγείας” είπε η γυναίκα και πρόσθεσε:

“Πήγε περπατώντας στο νοσοκομείο. Όταν μπήκε στον “Αγιο Δημήτριο” είχε 38 πυρετό, μόνο πυρετό, το οξυγόνο του ήταν 95. Τον πήραν μέσα, του έκαναν ακτινογραφία, είχε μια διήθηση, οι αιματολογικές του ήταν πολύ καλές, μας είπαν. Μετά λέει η κόρη μου, “αν βγουν τα αποτελέσματα θετικά, πρέπει να κάνουμε κι εμείς το τεστ” και λέει ο γιατρός “θα περιμένετε, αν είστε ασυμπτωματικοί. Αν έχετε σύμπτωμα θα κάνετε το τεστ”, ενώ το παιδί μου ήταν τόσες μέρες με τον άνδρα της. Με πυρετό και το παιδί μέσα. Αδιαφορία πλήρης. Τον βάζουν μέσα, του κάνουν το πρώτο τεστ, αρνητικό, το δεύτερο τεστ, αρνητικό. Την Πέμπτη το απόγευμα τον πάνε στον Γεννηματά και του κάνουν αξονική και τον βλέπουν με πολύ βαριά πνευμονία. Και στους δύο πνεύμονες” σημείωσε η γυναίκα.

Ακολούθως σημείωσε: “Και μετά την Παρασκευή το βράδυ μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο ότι θα τον διασωληνώσουν, θα τον κατεβάσουν στη ΜΕΘ γιατί η κατάσταση έχει επιδεινωθεί. Από την Πέμπτη του έβαζαν οξυγόνο γιατί έλεγε ότι κατέβαινε ο κορεσμός του. Την Παρασκευή που κατέβηκε στη ΜΕΘ εμείς δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε… Ένα νεότατο παιδί που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας, που γυμναζόταν, δεν ήταν παππούλης και να μην με ενημερώσουν… Στις 27 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του… όταν με πήραν ότι απεβίωσε μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε το τεστ και ότι κάποιος γιατρός θα επικοινωνήσει μαζί μας, ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει”.

Δείτε το βίντεο το ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ