Kορονοϊός: “Σε βλέπουν λες και έχει λέπρα” λέει η 48χρονη που νοσεί

Σε καραντίνα βρίσκεται 48χρονη γυναίκα που ταξίδεψε στο Ισραήλ με το γκρουπ των Αγίων Τόπων και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό το βράδυ της Πέμπτης, πως η ίδια και όσοι ήρθαν σε επαφή βρίσκονται σε καραντίνα, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία μήπως κάποιος από αυτούς νοσήσει.

«Εμείς έχουμε θορυβηθεί, έχουμε φοβηθεί και είμαι καραντίνα στο σπίτι επειδή ήμασταν στο ίδιο γκρουπ. Είμαι θετική κι εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση. Απλά δεν έχουμε συμπτώματα, ούτε οι γύρω μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η 48χρονη.

Ερωτηθείσα για το αν έχει ενημερωθεί επίσημα ότι είναι θετική στον νέο κορονοϊό απάντησε: «Ναι, ναι, έχουμε κλειδωθεί μέσα» και εξήγησε πως της είπαν να τεθεί σε καραντίνα: «Καραντίνα, καραντίνα, αφού δεν έχουμε και συμπτώματα εμείς τουλάχιστον, καραντίνα. Αν έχουμε σύμπτωμα να πάμε στο νοσοκομείο».

Για το αν χρειάζεται περαιτέρω αγωγή απάντησε αρνητικά λέγοντας: «Όχι, δεν χρειάζεται γιατί δεν έχω συμπτώματα ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Απλά είμαστε κλειδωμένοι μέσα σε ένα σπίτι, δεν βγαίνουμε έξω. Εδώ και μέρες δηλαδή, από την ώρα που το ακούσαμε δεν έχουμε ξαναβγεί. Όλοι, όλοι έχουμε μπει σε καραντίνα και οι αδελφές μου και όλοι, όλοι. Όλοι όσοι ήταν σε μένα επαφή, έχουμε μπει εδώ και μέρες, 2-3 μέρες που ακούστηκε».

Τόνισε μάλιστα ότι «κρατήσαμε αποστάσεις πριν βγουν τα τεστ. Με το που το υποψιαστήκαμε και ακούστηκε, μπήκαμε σε καραντίνα όλοι. Απλά τώρα έχουμε και την επιβεβαίωση και παρακαλάμε να μην έχουμε σοβαρά κρούσματα».

Παράλληλα, επισήμανε ότι όταν ξεκίνησε η θρησκευτική εκδρομή δεν είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα στην Ελλάδα. «Όταν ήμασταν εκεί μετά από δυο μέρες μάθαμε ότι έχει το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι λάμβαναν μέτρα προστασίας πλένοντας τα χέρια και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά.

Τέλος, εξέφρασε την αγωνία της μήπως κάποιος από όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της νοσήσει. «Δεν θέλουμε τώρα ακούσω ότι κάποιος έπαθε κάτι, ναι, που ήρθα σε επαφή. Αυτό είναι το άγχος μου τώρα. Δεν είναι θέμα τύψεων είναι θέμα ότι ήρθα σε επαφή. Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμαστε, αν και πολλοί πήγαν αμέσως σε γιατρό», ανέφερε η 48χρονη και είπε ότι η ίδια και η οικογένειά της άρχισαν να δέχονται αρνητικά σχόλια από μερίδα συμπολιτών της. «Σε βλέπουν λες και έχεις λέπρα και ειλικρινά δεν το έκαναν όλοι επίτηδες. Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ γιατί λένε διάφορα, ότι είμαστε ανεύθυνοι».

Πηγή: ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ