Κορονοϊός: Πορείες και συγκεντρώσεις για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία – ΒΙΝΤΕΟ

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στη Λάρισα, στην οποία συμμετείχαν γονείς που διαμαρτύρονται για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στη σκεπαστή της Νεάπολης και στην συνέχεια ακολούθησε η μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στη Κεντρική Πλατεία, σύμφωνα με το larissanet.gr.

Το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, το οποίο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, προκαλεί αντιδράσεις σε μερίδα γονέων και πολιτών και στη Ζάκυνθο. Πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία, σύμφωνα με το zantetimes.gr.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής και στα Χανιά και συγκεκριμένα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με δεκάδες γονείς να παρίστανται μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία. Και ως πράξη αντίστασης σε όσα επιβάλλει το κράτος για τη λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας, οι παρευρισκόμενοι έκαψαν χειρουργικές μάσκες προστασίας και πηδούσαν πάνω από τη μικρή εστία φωτιάς, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ