Κορονοϊός: Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς για τον θάνατο της 41χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Το νεότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας είναι μία γυναίκα 41 ετών και μητέρα τριών παιδιών από τα Κορέστεια Καστοριάς. Η γυναίκα κατέληξε το Σάββατο στο σπίτι της και διεγνώσθη μετά θάνατον με τον ιό.

“Η γυναίκα είχε πάρει οδηγίες από τον ΕΟΔΥ εμφανίζοντας κάποια συμπτώματα να παραμείνει στο σπίτι. Εμφάνισε όμως όπως ξέρω αιφνίδια επιδείνωση και ταχύτατη οπότε δεν πρόλαβε ούτε το ασθενοφόρο να φτάσει στο σπίτι της για να την παραλάβει ζωντανή”, είπε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Αυτό που ξέρουμε όλοι μας είναι ότι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι ότι όταν κάποιος έχει ήπια συμπτώματα να παραμένει στο σπίτι. Η γυναίκα μπορεί να είχε καλύτερη εξέλιξη εάν νοσηλευόταν από την αρχή. Από ότι αναφέρεται είχε υποκείμενο νόσημα, αναφέρεται ότι είχε χρόνιο άσθμα… Το θέμα είναι εάν θα πρέπει να αλλάξουν λίγο οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και να νοσηλεύονται με μεγαλύτερη ευκολία κάποια άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα”, πρόσθεσε ο κ.Παπαδόπουλος.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ