Κορονοϊός: Νέα στοιχεία για την 38χρονη – Ζώνη υψηλού κινδύνου χαρακτηρίστηκε το δημαρχείο – ΒΙΝΤΕΟ

Η 38χρονη είχε βρεθεί στο Μιλάνο για την Εβδομάδα Μόδας καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ένδυσης. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής με ξένη εταιρεία που πετά και στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο καθώς ασχολείται και με τα κοινά, ενώ το πρωί της Τρίτης παρουσίασε συμπτώματα και δύο οικεία της πρόσωπα τη μετέφεραν στο ΑΧΕΠΑ με αυτοκίνητο.

Μόλις έγινε γνωστό ότι το κρούσμα είναι θετικό αμέσως όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της ενημερώθηκαν ώστε να περιορίσουν τις επαφές με άλλους και ιδίως με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Το δημοτικό συμβούλιο, το δημαρχιακό μέγαρο χαρακτηρίστηκε ζώνη υψηλού κινδύνου.

Δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν ώστε να περιορίσουν μετακινήσεις και επαφές μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που δεν παρέστη στη σύσκεψη που έγινε νωρίτερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο, βρίσκεται στο Δημαρχείο για να συντονίσει τις επόμενες κινήσεις. Το βράδυ θα γίνει απολύμανση και στο δημαρχιακό μέγαρο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ