Κορονοϊός-Μύκονος: Μπαράζ ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. σε κέντρα διασκέδασης το βράδυ της Τετάρτης

Ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς – όλο το 24ωρο – και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετέβη από το απόγευμα της Τρίτης στη Μύκονο για σειρά συσκέψεων. Στο επίκεντρο βρίσκεται το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη κατά του νέου κορονοϊού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπουργός ανήγγειλε την έναρξη εντατικών ελέγχων στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς της COVID-19 και την αποτροπή του συνωστισμού σε χώρους διασκέδασης και ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε μπαρ, beach bar, ιδιωτικά πάρτι και ξενοδοχεία.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι «θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες». Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί,

Σημειώνεται ότι στο νησί συγκροτείται νέα αστυνομική Υπηρεσία και ειδικότερα Υποδιεύθυνση, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ