Κορονοϊός: Με τη μετάλλαξη “Δέλτα” μολύνθηκε πενταμελής οικογένεια στη Θεσσαλονίκη – Τι δηλώνει ο πατέρας

Με τη μετάλλαξη “Δέλτα” που έχει γίνει ευρέως γνωστή και ως ινδική, νόσησε μία πενταμελή οικογένεια. Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το Mega, πρόκειται για ένα ζευγάρι με τρία ανήλικα τέκνα και όλα ξεκίνησαν στις 14 του μήνα. Ήταν η ημέρα που τα παιδιά έκαναν τα self tests, προκειμένου να πάνε στο σχολείο. Βγήκαν θετικά με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία.

Οι γονείς και τα παιδιά μετέβησαν σε διαγνωστική μονάδα για να υποβληθούν σε rapid tests για τον κορονοϊό που έδειξαν ότι έχουν προβληθεί από τον ιό με συνέπεια και τα πέντε μέλη της οικογένειας να μπουν σε καραντίνα. Στο τέλος της 10ημερης καραντίνας, το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι νοσεί από την μετάλλαξη «Δέλτα».

«Επειδή ο δικός μου δειγματοληπτικός έλεγχος ανήκει στην μετάλλαξη “Δέλτα” θεωρήθηκε ότι όλη η οικογένεια έχει την ινδική μετάλλαξη. Ήρθε ειδικό συνεργείο σπίτι και μας έκανε μοριακό έλεγχο. Τα παιδιά βγήκαν αρνητικά, εγώ και η γυναίκα μου παραμέναμε θετικοί. Μας είπαν να συνεχίσουμε την καραντίνα» δήλωσε στο Mega ο 47χρονος πατέρας, ο οποίος, όπως τόνισε, η σύζυγος και τα παιδιά του πέρασαν πολύ ήπια τη νόσηση με την μετάλλαξη «Δέλτα».

«Με αυτά που ακούς καθημερινά, φοβάσαι μη σου κάνει υποτροπή ή πνευμονία. Ενδεχομένως κολλήσαμε σε κάποιο μαγαζί που φάγαμε ή σε κάποιο σούπερ μάρκετ. Δεν μπορούσαμε να εντοπίσουμε την πηγή», είπε ακόμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ