Κορονοϊός – Μαλεσίνα: Καταδίωξη και σύλληψη εν μέσω καραντίνας

Σε σκληρό lockdown βρίσκεται η Μαλεσίνα Φθιώτιδας αφού τα ενεργά κρούσματα είναι πάνω από 300 και η διασπορά του κορονοϊού ανεξέλεγκτη. Αυτό όμως δεν εμπόδισε δυο νέους να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο και μάλιστα να κάνουν “κόλπα” στους αστυνομικούς που θέλησαν να τους ελέγξουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport γύρω στις 4:00 μ.μ. το Σάββατο, οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, που επέβαιναν δυο νεαροί, το οποίο κινείτο στην περιοχή του Θεολόγου και το θεώρησαν ύποπτο. Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε στο σήμα που του έγινε. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε μέσα στη Μαλεσίνα, όπου οι κάτοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας τις σειρήνες από το περιπολικό που καταδίωκε το όχημα.

Τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο άμεσα στη Μαλεσίνα. Όπως αποδείχτηκε ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και με την κατηγορία της απείθειας, επειδή δεν σταμάτησε για τον έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει. Επίσης τόσο στον οδηγό, όσο και στον συνομήλικο φίλο του που ήταν συνοδηγός επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ