Κορονοϊός – Lockdown: Τι θα συμβεί με τα κομμωτήρια και τα κουρεία

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παράτασης μίας εβδομάδας στη λειτουργία των κομμωτηρίων και κουρείων, όπως μετέδωσε το μεσημέρι ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί η παράταση στη λειτουργία των δύο κλάδων έως τις 14 Νοεμβρίου, προκειμένου να να εξυπηρετηθούν τα ραντεβού τους και να μη δημιουργηθεί συνωστισμός αύριο

«Από το πρωί όλες οι γυναίκες ρωτούν για τα κομμωτήρια, αυτό που μαθαίνουμε είναι πως θα γίνει μια σύσκεψη λίγο αργότερα προς το μεσημέρι γιατί συζητείται το εξής. Να υπάρξει μια παράταση λειτουργίας των κομμωτηρίων για μερικές ημέρες παραπάνω. Να κλείσουν κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Χαμός στην Κρήτη

Χαμός έγινε σήμερα στην Κρήτη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του creta24.gr, σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στα κομμωτήρια της πόλης, προκειμένου οι πολίτες να κουρευτούν και να μην παρατηρηθούν… φαινόμενα αυξημένης χαίτης, στη διάρκεια των τριών εβδομάδων της καραντίνας.

Έκλεισαν ραντεβού από τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια έχουν πάρει “φωτιά”, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα ραντεβού ξεκινάνε από τις 07:30 το πρωί της Παρασκευής, για εξυπηρετηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ