Κορονοϊός – Λάρισα: Γιατρός καλεί τον κόσμο να μην εμβολιασθεί – “Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA”

Μετά το περιστατικό με τη γιατρό στο Κέντρο Υγείας Λαμίας που παρακινούσε τον κόσμο να μην εμβολιασθεί, άλλη γιατρός από τη Λάρισα, γυναικολόγος, δημοσίως και μέσα από το προφίλ της στο facebook, με αναρτήσεις της αποτρέπει τον κόσμο να μην εμβολιασθεί, υποστηρίζοντας ότι τα εμβόλια προκαλούν διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και σταδιακή καταστροφή των αγγείων.

Η γιατρός που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας, δέχτηκε μάλιστα συγχαρητήρια από αρνητές των εμβολίων. Μεταξύ των πολλών σχολίων υπήρξε και ένα γιατρού ο οποίος μέχρι πέρσι υπηρετούσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία, ο οποίος έδειξε την αντίθεσή του ξεκάθαρα στις αναρτήσεις της γιατρού, ζητώντας της να καταθέσει από πού αντλεί όλα αυτά τα στοιχεία βάσει της επιστήμης της, και εκείνη να του απαντά ότι σέβεται την άποψή του, αλλά θέλει να σεβαστεί και την δική της, καλώντας τον να μιλήσουν αν το επιθυμεί, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η γιατρός αναφέρει: “Πείτε όχι στα εμβόλια κατά του COVID. Μεγάλες παρενέργειες. Η Pfizer έχει θησαυρίσει. Τα κέρδη της τρισεκατομμύρια. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και καταστροφή σταδιακή αγγείων από όλα τα εμβόλια. Θεραπείες υπάρχουν γρήγορες. Αλλά απόδειξη ότι από Σεπτέμβριο έρχονται και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Πολλοί νεκροί από τον COVID-19 αλλά από ενδονοσοκομειακές επιμολύνσεις. Ο απλός ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί. Παρακαλώ πολύ μην παραπλανούμε τον λαό μας και όλη την ανθρωπότητα. Να είμαστε γενναίο και να το λέμε άλλωστε το ξέρουν όλοι σχεδόν. Μακριά από την παγκοσμιοποίηση. Όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή. Η Γη φτάνει για όλους μας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.