Κορονοϊός: Καθηγήτρια και παιδίατρος στην Ιτέα δεν φορούσαν μάσκα – Νόσησαν 40 παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

“Βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες για μία καθηγήτρια και μία παιδίατρο που δεν φορούσαν μάσκα στην Ιτέα. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή 40 παιδιά έχουν νοσήσει με κορονοϊό.

“Το σχολείο είναι Γυμνάσιο και συστεγάζεται με το Λύκειο στο ίδιο κτηριακό συγκρότημα στην Ιτέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η καθηγήτρια μία φορούσε μία δεν φορούσα μάσκα. Το ζήτημα είναι ότι όταν έχουμε διασπορά, όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ειδικά σε χώρους εργασιακούς, οφείλουμε να το κάνουμε. Νόσησαν 40 παιδιά”, είπε ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ο ιός από τα παιδιά πέρασε στους γονείς. Η δεύτερη εβδομάδα έχει να κάνει με τους γονείς και με ηλικιωμένους που ήταν μέσα στις οικογένειας. Εκτιμάμε ότι η τρίτη εβδομάδα θα είναι καλύτερη… Υπάρχει και παιδίατρος που δεν φορούσε μάσκα”, σημείωσε ο Δήμαρχος Δελφών.

Θα πρέπει να μας δίνει το δικαίωμα πλέον η κυβέρνηση εμάς τους δημάρχους όπως μπορούμε να κλείνουμε τα σχολεία σε περίπτωση καιρικών φαινομένων μέχρι δύο ημέρες να το κάνουμε και για λόγους υγειονομικούς”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ