Κορονοϊός: Κατέληξε 59χρονος από το χωριό Ραπτόπουλο – Ήταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ

Ένας 59χρονος από το χωριό Κάτω Ραπτόπουλο, κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το lamianow.gr. Όπως μεταδίδεται, ο 59χρονος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στις αρχές του μήνα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

Έδινε μάχη για τη ζωή του για μία ολόκληρη εβδομάδα, όμως τα τελευταία 24ωρα η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο λόγω covid 19 στον Δήμο Αγράφων και τον τρίτο συνολικά στην Ευρυτανία.

Σημειώνεται ότι το μικρό χωριό των 140 κατοίκων έχει τεθεί σε καραντίνα και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα στο enikos.gr, ο πρόεδρος της κοινότητας, Τριαντάφυλλος Σεραφείμ “τα κρούσματα στο χωριό δεν είναι πολλά, αλλά οι πρώτοι που κόλλησαν μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο. Μόνοι οι δύο ήταν σε κατάσταση να μείνουν στο σπίτι. Στη συνέχεια κόλλησαν άλλοι 16 κάτοικοι, οι οποίοι παραμένουν σε κατ’οίκον περιορισμό”. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι 16 κάτοικοι που κόλλησαν είναι ασυμπτωματικοί και εκτός από δύο, 16 και 21 ετών, οι υπόλοιποι είναι μεγάλοι σε ηλικία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ