Κορονοϊός: Κάνουν προσφορές για υπηρεσίες αισθητικής μετά την απαγόρευση του υπουργείου Υγείας

Μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση κάνει αναγνώστης του enikos.gr, λίγη ώρα μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη λήψη πρόσθετων μέτρων, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η μετάδοση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από κέντρο αισθητικής πήραν τηλέφωνο πολίτη και έκαναν προσφορά συγκεκριμένες υπηρεσίες και αυτό συνέβη αφότου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας διαφόρων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και τα κέντρα αισθητικής. Συγκεκριμένα ο αναγνώστης αναφέρει πως από το εν λόγω κέντρο προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και ολιστικής θεραπείας σώματος.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ρώτησε πώς γίνεται να κάνουν αυτές τις προσφορές από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως τα κέντρα αισθητικής κλείνουν, πήρε την απάντηση ότι “εμείς έχουμε άδεια ιατρείου”.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα μέτρα αντιμετώπισης για «λουκέτο» σε καταστήματα και επιχειρήσεις ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας, με σκοπό να περιοριστεί ο συνωστισμός και να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά του κορονοϊού στη χώρα.

Στη λίστα με τις επιχειρήσεις των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται για 14 ημέρες, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: “Κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής-μασάζ, οίκοι ανοχής, κέντρα δερματοστιξίας (τατουάζ) και τρυπήματος δέρματος/σώματος”

«Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο κέντρο, εκμεταλλευόμενο μια άδεια που ενδεχομένως έχει, προχωρά σε μια ενέργεια, που μπορεί να χαρακτηριστεί και ανήθικη, καθώς στην ουσία παραβιάζει τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των συνανθρώπων μας» , αναφέρει στην καταγγελία του ο αναγνώστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ