Κορονοϊός – Καλάβρυτα: Πήγαιναν στο χιονοδρομικό με χαρτί για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο

Πολλοί είναι, που αυτές τις μέρες θέλουν να ανέβουν στο χιονισμένο Χελμό και να απολαύσουν, τουλάχιστον το χιόνι αφού το χιονοδρομικό κέντρο, είναι κλειστό λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία. Ωστόσο αρκετοί επιχειρούν να εκδράμουν στο χιόνι, με την Αστυνομία όμως να εφαρμόζει τις οδηγίες με ελέγχους άσκοπης μετακίνησης πολιτών. Σήμερα, δεύτερη μέρα του 2021, αρκετοί ήταν αυτοί που ανέβηκαν στους χώρους του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά δεν υπολόγισαν τα μπλόκα που είχαν στήσει οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων.

Στη διασταύρωση του χιονοδρομικού το μπλόκο της Αστυνομίας, υποχρέωσε πάνω από 30 αυτοκίνητα να αλλάξουν κατεύθυνση, αφού τα χαρτιά για την μετακίνηση τους, δεν δικαιολογούσε… βόλτα στα χιόνια και σε μερικές των περιπτώσεων επιβλήθηκαν και τα γνωστά τσουχτερά διοικητικά πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα δύο οχήματα από Πάτρα με νεαρούς επιβάτες και με χαρτί μετακίνησης για παροχή βοήθειας ηλικιωμένων σε χωριό των Καλαβρύτων, “έχασαν” το δρόμο και βρέθηκαν με πορεία προς χιονοδρομικό…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ