Κορονοϊός-Ηράκλειο: Χειροπέδες σε κομμώτρια που άνοιξε το κατάστημά της

Αυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι και στο Ηράκλειο για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας κομμώτριας που πήγε το πρωί και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της και δέχθηκε την πελατεία της.

Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. που «σαρώνουν» το Ηράκλειο εντόπισαν το κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας και την οδήγησαν στο τμήμα.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πλήρης συμμόρφωση των καφέ και χώρων εστίασης

Πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του λοιμοξωλόγου, Στέφανου Τσιόρδα, άρχισαν να κλείνουν ένα – ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά.

Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες από το κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο δεν κυκλοφορεί… ψυχή ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.