Κορονοϊός: Η συγκλονιστική ανάρτηση γιατρού από την Κρήτη για τη χρήση μάσκας

Συγκλονίζει η ανάρτηση ακτινολόγου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου της Κρήτης για τη χρήση της προστατευτική μάσκας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως γράφει ο Ευθύμης Φασουλάκης, την ώρα που υπάρχει διχασμός για τα μέτρα, άρνηση μερίδας πολιτών στη χρήση μάσκας και αναπαραγωγή θεωριών συνωμοσίας, εκατοντάδες ιατροί και νοσηλευτές σε όλη την Ελλάδα παρακαλούν να έχουν κάθε μέρα τον εξοπλισμό, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες τους.

Διαβάστε τη συγκλονιστική ανάρτηση:

«Και κάπου ανάμεσα σε διχασμούς των πολιτικών μας για τα μέτρα, άρνησης μερίδας πολιτών στη χρήση μάσκας, αναπαραγωγή από “δημοσιογράφους” θεωριών για γέλια, σήμερα όπως και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, εκατοντάδες συνάδελφοι μου στην 1η γραμμή, σε όλη την Ελλάδα για 8,10,12,15 ώρες, έχουν εικόνα όμοια και χειρότερη από τη δική μου…

Από τη χρήση μάσκας, που κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν, αλλά που ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Φαντάσου -εσύ που αρνείσαι τη χρήση μάσκας- πως εμείς που ερχόμαστε σε επαφή με υπόπτους και θετικούς ασθενείς, έχουμε αυτή και χειρότερη εικόνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, από την πολύωρη χρήση της μάσκας και πολλαπλασίασε το επί 10,15,20 φορές.Όσοι δηλαδή και οι ασθενείς μας που θα χρειαστούν τη βοήθεια μας.

Όμως δε γκρινιάζουμε!Δεν αντιδρούμε!Δεν διαμαρτυρόμαστε!

Αντίθετα, ξέρεις τι ανακούφιση νιώθουμε όταν έχουμε τον εξοπλισμό μας, τις στολές, τα γυαλιά και τις μάσκες μας για να μπούμε σε περιστατικό και κυρίως όταν τα βγάζουμε και όλα έχουν γίνει σωστά και με ασφάλεια;

Κάθε φορά που ΕΣΥ φοράς τη μάσκα σου:Προστατεύεις τον εαυτό σουΤους αγαπημένους σουΤους γύρω σουΒοηθάς και εμάς, ώστε να μην έχουμε αυτή την εικόνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ