Κορονοϊός – Εξιτήριο για τη νοσηλεύτρια που υπέστη παράλυση των κάτω άκρων: Θα έκανα ξανά το εμβόλιο

Η νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα η οποία παρουσίασε παράλυση στα κάτω άκρα μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού πήρε εξιτήριο.

“Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Κάθε μέρα νιώθω ακόμα καλύτερα. Θα ήθελα να πω στον κόσμο να συνεχίσει να εμβολιάζεται και να μην φοβάται με το γεγονός που έτυχε σε εμένα. Για να τελειώσει όλο αυτό και να είμαστε ελεύθεροι πάλι”, είπε η νοσηλεύτρια μιλώντας στο corfutvnews.gr.

“Τέλος καλό όλα καλά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα και όπως έχει πει και αν χρειαζόταν να κάνει ξανά το εμβόλιο θα το ξαναέκανε χωρίς κανέναν ενδοιασμό”, ανέφερε ο δικηγόρος της κ. Παναγιώτης Καλοδίκης.

Η 40χρονη νοσηλεύτρια νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, ενώ πρόσφατα είχε κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο facebook, θέλοντας εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους στέκονται στο πλευρό της. «Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή« έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Corfu TV News

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.