Κορονοϊός: Ερημιά στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Πόλη-φάντασμα θύμιζε και το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η Αθήνα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από το κέντρο της πόλης. Στον δρόμο υπήρχαν ελάχιστα αυτοκίνητα, ενώ στα πεζοδρόμια δεν κυκλοφορούσαν κάτοικοι της πρωτεύουσας.

Όσο για την εικόνα μπροστά στη Βουλή, αποτύπωνε πλήρως αυτή μία πόλης που είναι σε καραντίνα, καθώς υπήρχαν μόνο οι Εύζωνες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.