Κορονοϊός – Δήμαρχος Τήλου: Κλείστε τα νησιά – Η υγειονομική περίθαλψη είναι ανύπαρκτη – ΒΙΝΤΕΟ

“Όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, έχει παρατηρηθεί όχι μόνο στην Τήλο σε όλα τα νησιά μία αυξητική τάση μετακίνησης κατοίκων στα νησιά αυτά. Εκτός από τους φοιτητές που γύρισαν, και άλλοι άνθρωποι που έχουν σπίτι στην Τήλο ξεκίνησαν να έρχονται στο νησί”, είπε η Δήμαρχος Τήλου κ. Μαρία Αλιφέρη Καμμά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Δυστυχώς επειδή είμαστε μία πολύ μικρή κοινωνία, δύο σούπερ μάρκετ, ένα φαρμακείο, ένας φούρνος αναγκαστικά όλοι περνάμε από εκεί. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα εάν έμεναν 14 μέρες κλεισμένοι στο σπίτι τους, δεν θα υπήρχε πρόβλημα εάν το σύστημα υγείας εδώ πέρα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα περιστατικά. Η υγειονομική περίθαλψη στα νησιά μας είναι ανύπαρκτη, έχουμε έναν αγροτικό γιατρό, ένα ιατρείο με δύο φιάλες οξυγόνου”, σημείωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Τήλου και πρόσθεσε:

“Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνο η Τήλος, είναι πάνω από 30 μικρά νησιά που το ζητάνε αυτό, είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία είναι στο πλευρό μας. Κλείστε τα νησιά”.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ