Κόρινθος: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στο θανατηφόρο τροχαίο – Τα νεότερα για την υγεία του 15χρονου οδηγού

Χειρουργήθηκε τη Δευτέρα ο 15χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στον θάνατο την 18χρονη αδελφή του και έναν 16χρονο έπειτα από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 15χρονος, χειρουργήθηκε στο ισχίο και σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή. Παρά το γεγονός ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Ο 17χρονος συνοδηγός του οχήματος έχει χτυπήσει στη μέση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί ο 69χρονος Βρετανός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Στην Κορινθία ο θρήνος είναι μεγάλος για την απώλεια των δύο παιδιών.

Το μοιραίο λάθος

Ένα μοιραίο λάθος από τον ανήλικο οδηγό στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου – Τρίπολης –στο ύψος του Σπαθοβουνίου– ήταν η αιτία της νέας τραγωδίας που γράφτηκε με αίμα στους ελληνικούς δρόμους.

Έκανε όπισθεν γιατί έχασε την έξοδο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, korinthostv.gr.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος, κινούνταν προς Κόρινθο, όμως έκανε λάθος και προσπέρασε την έξοδο.

Όταν το αντιλήφθηκε αυτό, ο οδηγός αποφάσισε να κάνει όπισθεν -αν και κινούνταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας- ώστε να μπορέσει να βγει από την έξοδο και να συνεχίσει στον προορισμό του.

Ο 15χρονος δεν είδε ότι ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν με σφοδρότητα.

18χρονη νεκρή - τροχαίο Κόρινθος

νεκρός τροχαίο Κόρινθος

“Είχε ξαναπάρει κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου” – Τι αποκαλύπτει η θεία του 15χρονου οδηγού

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η θεία του 15χρονου οδηγού και της 18χρονης, ο ανήλικος πήρε κρυφά από τους γονείς του το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου. Η μοιραία βόλτα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα. Αποκαλύπτει, δε, ότι είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά το κλειδί από τους γονείς του.

“Το πήρε κρυφά”, λέει η θεία των δύο παιδιών. Εξηγεί ότι ο πατέρας είχε κρύψει το δεύτερο κλειδί, όμως ο 15χρονος το βρήκε και το πήρε. Σύμφωνα με την ίδια, τα παιδιά δεν είχαν πιει αλκοόλ, ενώ ο 15χρονος έμαθε σχεδόν από την πρώτη στιγμή ότι η αδελφή του σκοτώθηκε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ