Κόρινθος: Αστυνομικοί έσωσαν 3χρονο αγοράκι – Η συγκίνηση των γονέων

Το ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε για ακόμη μία φορά η αστυνομία όταν οι γονείς ενός 3χρονου παιδιού ζήτησαν βοήθεια. Το αγοράκι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο της Κορίνθου και οι αστυνομικοί «άνοιξαν» τον δρόμο για την διακομιδή του που έγινε σε χρόνο – ρεκόρ.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι γιατροί, με τους γονείς του μικρού να δηλώνουν συγκινημένοι από αυτά που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το korinthostv.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Βέλου – Βόχας, έστησαν γέφυρα σωτηρίας για την άμεση και ασφαλή μεταφορά ενός 3χρονου παιδιού στο νοσοκομείο την Τρίτη 10/01.

Το αγοράκι χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη, με τους γονείς του παιδιού να ενημερώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να συνδράμουν στο περιστατικό.

Άμεσα, το πλήρωμα του περιπολικού συνόδευσε με ασφάλεια και σε χρόνο ρεκόρ το 3χρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν περίθαλψη και πλέον το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Οι γονείς εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους αστυνομικούς προσφέροντάς τους ένα κουτί γλυκά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ