Κορινθία: Θρήνος για τους δύο νεκρούς 22χρονους σε τροχαίο – Το «αντίο» στον εποχικό πυροσβέστη από τους συναδέλφους του

Θρήνος επικρατεί στην Κορινθία για τον βίαιο θάνατο δύο νέων ανθρώπων σε τροχαίο που συνέβη στις 6 το πρωί της Κυριακής (19/11) στην Αθηνών – Κορίνθου.

Δύο 22χρονοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη, στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στο ίδιο όχημα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το korinthostv.gr, επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, που γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Ο ένας εκ των δύο νεκρών 22χρονων ήταν ένας μάχιμος πυροσβέστης. Η είδηση του θανάτου του 22χρονου εποχικού πυροσβέστη από το Σπαθοβούνι Κορινθίας έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο δεύτερος νεκρός 22χρονος διέμενε στο Λουτράκι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας αποχαιρετά τον 22χρονο Γιάννη με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook. «Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί άλλο ένα μέλος της. Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του 22χρονου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ