Κορινθία: Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» – Νέες αποκαλύψεις

Νέες αποκαλύψεις για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εκτός από τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας στον δήμο Ερέτριας, και η σύζυγός του εργαζόταν ως συμβασιούχος στο δήμο Ωρωπού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Σεβαστή ήταν συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στην κοινότητα Καπανδριτίου. Μάλιστα, φαίνεται πως η Σεβαστή εργάστηκε σε δύο συμβάσεις το 2018 για μία θέση που ανήκει στο Δασαρχείο Αττικής.

Μιλώντας στην εκπομπή υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής, είπε: «Ή το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά ανανεώσανε οι συμβασιούχοι άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήταν. Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ, να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά. Τον τελευταίο, δηλαδή, λίγο καιρό, πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα. Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί».

«Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους, έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές, από Αγίους Αποστόλους Καπανδρίτι που είναι γύρω στα 25-27 λεπτά ερχόταν με ποδήλατο» συνέχισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ