Κορινθία: Με ψευδώνυμο στα social media ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – Τα επαγγέλματα που «δήλωνε»

Ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχριστιανός» και πλέον παραμένει υπό κράτηση, συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών αλλά πάνω από όλα, όπως γράφει, Ορθόδοξος Ρωμιός.
Με αναρτήσεις του λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η αναπάντεχη θύελλα στη ζωή του 45χρονου και αποκαλυφθούν οι συνθήκες διαβίωσης του ιδίου και της οικογένειας του, αποκάλυπτε πτυχές του χαρακτήρα του και της δράσης του.

Διατηρούσε δικό του διαδικτυακό blog, και σελίδα στο Facebook, με τα ψευδώνυμα στα προφίλ του να είναι «Χάρος» ή «Βαρκάρης»,  γεμάτο κείμενα κατά του εμβολιασμού για την Κορωνοϊό και κανάλι στο youtube με συμβουλές για το τι χόρτα κάνουν τις καλές χορτόπιτες.
Με στολή παραλλαγής στην Ικαρία το 2016 καταγράφει τους μονολόγους του. Είναι η εποχή που έχει φύγει από σχολείο της Αθήνας όπου εργαζόταν ως μουσικός, ενώ δεν κρύβει την προτίμηση του στο κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με συγγενείς του, είναι η περίοδος που έρχεται σε καθημερινή βάση με μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων που τον επηρέασαν και τον έκαναν να αλλάξει την ζωή του.

Δείτε στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του στα social media

sp;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ