Κορινθία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στο Καλαμάκι της Κορινθίας

Ο 42χρονος απολογήθηκε με υπόμνημα. Σε βάρος του πατέρα της ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ο 42χρονος όταν έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του ήταν ανέκφραστος και αμίλητος, αγνοώντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλούν όσα αποκάλυψε ο άνδρας που εντόπισε το κοριτσάκι στη θάλασσα καθώς όπως είπε το παιδί φορούσε ρούχα και παπούτσια. Ο πατέρας του είχε απομακρυνθεί από την παραλία και όταν επέστρεψε του είπε πως πήγε να φορτίσει το κινητό του για να καλέσει σε βοήθεια.

Μπαλάσκας για πνιγμό 6χρονης: Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Στις περίεργες συνθήκες πνιγμού της 6χρονης στην Κορινθία αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις “απτές αποδείξεις”.

“Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνετε ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα” περιέγραψε.

“Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν γίνεται σε επαρχιακό αστυνομικό τμήμα, πάντα οι αξιωματικοί μας που δεν έχουν τόσες πολλές εγκληματικές αντιμετωπίσεις, υποβοηθούνται από τα κεντρικά και το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος” πρόσθεσε.

Σημεία που προκαλούν ερωτήματα:

  • Η παραλία που οδηγήθηκε η 6χρονη ήταν ερημική παρά το γεγονός ότι δίπλα υπάρχει οργανωμένη.
  • Το παιδί φέρεται να ήταν φαγωμένο και ντυμένο
  • Βρέθηκε σε απόσταση 9-10 μέτρων μέσα στη θάλασσα, εκεί που ήταν δεμένη βάρκα, κάτω από την οποία εντοπίστηκε νεκρή η μικρή Αμέλια, 6,5 ετών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ