Κωνσταντίνος Σούρλας: Πέθανε ο αδερφός του πρώην υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Σούρλα

Έφυγε από τη ζωή ο κτηματίας Κωνσταντίνος Σούρλας, σε ηλικία 85 ετών, ο οποίος ήταν αδελφός του πρώην υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Σούρλα. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του, τα παιδιά, τα τέσσερα εγγόνια του και τα αδέλφια του. Ο Άτυχος άνδρας υπέστη εγκεφαλικό πριν από περίπου ένα μήνα και νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Επρόκειτο για έναν αυτοδημιούργητος κτηματία από τον δήμο Ρήγα Φεραίου με επιχειρηματική δραστηριότητα, πάντοτε πρωτοπόρο στις γεωργικές καλλιέργειες από τις οποίες είχε μεγάλες αποδόσεις. Ο Κωνσταντίνος Σούρλας απέκτησε μία μεγάλη περιουσία με σκληρή εργασίας και σωστές συναλλαγές.

“Είναι για εμένα μία μεγάλη απώλεια. με στεναχωρεί πάρα πολύ. Ήταν ο φάρος που με οδηγούσε στα πολιτικά μου βήματα. Του χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη, αφού ήταν εκείνος που φρόντισε για τις σπουδές μου και ήταν συμπαραστάτης μου σε όλο μου το έργο. Είμαι πολύ περήφανος γαι εκείνον για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την περιουσία του με ανθρωπισμό” ανέφερε συντετριμμένος ο πρώην υπουργό και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Σούρλας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ