Κωνσταντίνος Ροδόπουλος και Ανδρέας Ανδρεάδης στον Realfm 97,8

Στην συνεργασία του εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό Κολλέγιο-ΑΚΜΗ με τον Όμιλο Sani/Ikos αναφέρθηκαν ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος και ο Ανδρέας Ανδρεάδης στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Ροδόπουλος, πρόεδρος του εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό Κολλέγιο-ΑΚΜΗ, τόνισε ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δύο ετών στην ΑΚΜΗ συνοδεύεται με έξτρα ώρες, «ώστε οι νέοι και οι νέες να αποκτήσουν συγκεκριμένες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να μπουν σε έναν χώρο εργασίας, όπως είναι το Sunny στην Ελλάδα». «Η στόχευση είναι η ζεύξη της κατάρτισης με την αγορά εργασίας» είπε και έκανε λόγο για ένα «πρωτοποριακό πρόγραμμα».

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι ο Όμιλος «θα προσλάβει φέτος πάνω από 2.000 νέους εργαζόμενους στην Ελλάδα» και υπογράμμισε πως «τα παιδιά αυτά πρέπει να έχουν κατάρτιση». «Οι υπηρεσίες της Sunny Οίκος είναι υπηρεσίες πολυτελείας και ο τουρισμός πολυτελείας είναι το μέλλον» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «τεχνολογία και artificial intelligence θα βοηθήσουν παραπάνω αυτό το είδος τουρισμού».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ