Κομοτηνή-Γέννησε χωρίς να έχει καταλάβει ότι ήταν έγκυος

Κομοτηνή-Γέννησε χωρίς να έχει καταλάβει ότι ήταν έγκυος

Τη Δευτέρα η νεαρή γυναίκα ένιωσε την κοιλιά της ελαφρώς πρησμένη. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αλλά τις επόμενες μέρες παρατήρησε μεγαλύτερο φούσκωμα. Επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της πιθανολογώντας από κοινού με τον σύζυγό της ότι ίσως να έχει μείνει έγκυος, αφού ήταν κάτι που επιθυμούσαν.

Την Πέμπτη το ζευγάρι επισκέφθηκε τον γυναικολόγο, ο οποίος έκπληκτος διαπίστωσε διαστολή τραχήλου δύο εκατοστών, και το ίδιο βράδυ η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών.

Σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, παλαιότερα τέτοια περιστατικά ήταν συχνότερα, αλλά στις μέρες μας σπανίζουν. Και συμβαίνουν όταν η γυναίκα έχει πολυκυστικές ωοθήκες, με συνέπεια να εμφανίζει αραιομηνόρροια, δηλαδή κύκλο μεγαλύτερο των 35 ημερών (μέχρι και δύο-τριών μηνών, και σε ακόμη πιο εξαιρετικές περιπτώσεις μέχρι και εξαμήνου), και διάστημα κύκλου μη σταθερό.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το σύμπτωμα, σε συνδυασμό με τα κολπικά ροζ υγρά και τις ροδόχροες κολπικές εκκρίσεις (κηλίδες αίματος) της εξέλιξης της εγκυμοσύνης, έκαναν την κοπέλα να πιστέψει ότι έχει εμμηνόρροια. Το όντως παράδοξο είναι ότι κατά τη διάρκεια του εννεάμηνου η μητέρα δεν αισθάνθηκε το έμβρυο να κλωτσάει.

Πηγή: inkomotini.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ