Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» η καταγγελία 20χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 18 άνδρες

Μία περίεργη καταγγελία περί ομαδικού βιασμού γυναίκας στην Αθήνα, βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 20χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 18 άνδρες, στην περιοχή του Κολωνού.

Όπως είπε αρχικά η γυναίκα, την ανάγκασαν να πάει σε ένα μπαρ χωρίς την θέλησή της, όπου 18 άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Στη συνέχεια, όμως, η καταγγέλλουσα φέρεται άλλαξε τους αρχικούς ισχυρισμούς της και είπε ότι οι δράστες δεν της κατέβαλαν χρήματα για την ερωτική επαφή που είχαν. Μετά, υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και δεν θυμόταν ακριβώς τι έχει συμβεί. Το ίδιο απάντησε όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους υποδείξει το μέρος όπου συνέβησαν όσα κατήγγειλε.

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και εάν και κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία της 20χρονης γυναίκας. Η 20χρονη βρίσκεται ακόμα στο αστυνομικό τμήμα, όπου έχει κληθεί ψυχολόγος, ενώ θα γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ