Κολωνός – Παίδων σε 4 λεπτά: Νέο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από την αγωνιώδη προσπάθεια να σωθεί το παιδί

Τη ζωή ενός μικρού παιδιού έσωσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης καθώς το μετέφεραν στο νοσοκομείο «Παίδων» σε χρόνο – ρεκόρ, μέσα σε 4 λεπτά από τον Κολωνό παρά το μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο STAR περιέγραψε τις δραματικές στιγμές λέγοντας:

«Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου ότι το παιδί δεν αναπνέει, έχει χρώμα μπλε και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον».

Απόγευμα Τρίτης. Τα αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας είναι ακινητοποιημένα λόγω κίνησης. Ένα παιδάκι κινδυνεύει. Στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης έχει σημάνει συναγερμός και στήνεται μια γέφυρα ζωής.

Σύμφωνα με τον πατέρα «το μόνο πράγμα που έβλεπα μπροστά μου ήταν το περιπολικό. Όσο πιο γρήγορα πήγαινε τόσο πιο πολλές ελπίδες υπήρχαν να επανέλθει το παιδί».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τους λογαριασμούς της Άμεσης Δράσης και σε αυτό καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες του περιπολικού και του ασθενοφόρου, με τη συνοδεία μοτοσυκλετιστών, για να φτάσουν εγκαίρως στο Νοσοκομείο Παίδων, αφού το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στο βίντεο φαίνεται ότι οι δυνάμεις ασφαλείας διένυσαν την απόσταση προς το «Παίδων» σε λιγότερο από 10 λεπτά, φτάνοντας και σε ταχύτητες των 180-200 χιλιομέτρων την ώρα.

Οι γιατροί ανέλαβαν το παιδί και το συνέφεραν, με τον πατέρα του να δηλώνει: «Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά πάνω από όλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ